За да направим нашата уебстраница съвременна и функционална, използваме „бисквитки“ (cookies). РАЗБРАХ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ
Bulgarian English
НАЧАЛО
Подправка за боб

Май Маркет, 40 гр.
Май Маркет, 40 гр.
НОВИНИ
2018-03-20
ПЕЧЕЛИВШИ ОТ ИГРАТА НА «ЕЛИТ-П»ЕООД С ПЕРИОД 01.02 - 08.03.2018г.
прочети
2018-03-08
Честит 8 март
прочети
2018-03-02
Честит трети март!
прочети
 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА КЛУБНИ КАРТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ИЗДАВАНЕ НА КЛУБНА КАРТА "Май Маркет"

 1. Клубна карта "Май Маркет" се издава от и остава собственост на супермаркети "Май Маркет".

 2. Клубна карта "Май Маркет" се издава само на физически лица над 16 години. Всеки клиент има право само на една клубна карта, валидна за срок от две години, след което може да бъде подновявана.

 3. Клубна карта "Май Маркет" се получава лично, след попълване на регистрационен формуляр в супермаркети "My Market". За получаването на поименната карта ще бъдете потърсени на посочения от Вас телефонен номер.

 4. Ползването на Клубна карта "Май Маркет" е възможно в търговските обекти, обозначени със специален стикер: 5. При покупка от посочените супермаркети "Май Маркет", включени в Програмата за лоялни клиенти, притежателят на Клубна карта получава 1% базова отстъпка, която започва да се натрупва в картата по следната схема:

  От 0.01 лв. до 10.00 лв. натрупани отстъпки - 1% за всяка покупка
  От 10.01 лв. до 30.00 лв. натрупани отстъпки - 2% за всяка покупка
  От 30.01 лв. до 50.00 лв. натрупани отстъпки - 3% за всяка покупка
  От 50.01 лв. до 100.00 лв. натрупани отстъпки - 4% за всяка покупка
  Над 100.01 лв. натрупани отстъпки - 5 % за всяка покупка

  Отстъпки по клубната карта не се натрупват при покупка на продукти участващи в промоции (брошури, червен етикет, жълт етикет),за тютюневи изделия и карти за телефонни услуги.

 6. Регистрирането на суми по картата се извършва на касите в супермаркети "Май Маркет". Притежателят на Клубна карта следва да я предостави на касата. Без предоставяне на Клубна карта, на касата не могат да се натрупват суми.

 7. Натрупаните суми се отразяват в Клубна карта "Май Маркет" в момента на покупката и могат да се ползват още същия ден в търговските обекти, обозначени с горепосочения стикер.

 8. Натрупаните суми могат да се ползват единствено за пазаруване в посочените супермаркети "Май Маркет" и не могат да се заменят за пари.

 9. Отстъпки по клубната карта не се натрупват при покупка на продукти участващи в промоции (брошури, червен етикет, жълт етикет),за тютюневи изделия и карти за телефонни услуги.

 10. Натрупването на суми е неограничено по стойност и продължителност. Информация за стойността на натрупаната до момента сума в Клубна карта "Май Маркет" се съдържа във всеки касов бон, в който е използвана Клубната карта.

 11. При ползване на натрупаните суми е необходимо притежателят на Клубна карта "Май Маркет" да удостовери самоличността си, като предостави документ за самоличност и се подпише на касовия бон.

 12. При загуба, кражба или увреждане на Клубна карта притежателят й следва незабавно да уведоми на тел. 0879 941 808 всеки делничен ден от 9.00 до 17.00 часа или на място в някой от посочените супермаркети "Май Маркет". Загубена, открадната или повредена карта се блокира, а при желание се издава нова карта след попълване на молба-образец и заплащане на такса от 1,00 лв. Натрупаните и неизразходвани преди това суми се прехвърлят върху новата карта.

 13. При неправомерно натрупване на левов кредит вследствие техническа грешка на картовия софтуер или грешка на служител, неправомерно натрупания левов кредит се отнема чрез попълване на двустранен протокол и картата се нулира по служебен път.

 14. При изтегляне на натрупан левов кредит по невнимание на оператора на касата. Вашият левов кредит може да бъде възстановен в картата след попълване на съответния протокол. Възстановяването на левовия кредит се извършва в срок от три работни дни.

 15. В случай, че в период от една година Клубна карта "Май Маркет" не е използвана за натрупване на отстъпки, натрупаните суми се зануляват.

 16. Ползването на Клубна карта "Май Маркет" е възможно освен в посочените обекти и в обектите на партньори, при съвместни инициативи и промоции. В тези случаи всички клиенти ще бъдат информирани.

 17. При проблем с техническата свързаност между търговските обекти и Картов център, отстъпките по Клубна карта "Май Маркет" ще се натрупват веднага след отстраняването на проблема.

 18. При промяна на подадените от Вас лични данни, моля да ни уведомите на тел. 0879 941 808

 19. Супермаркети "Май Маркет" си запазват правото да променят условията за ползване на Клубна карта "Май Маркет" по всяко време и без предизвестие.

 20. Съгласно удостоверение № 300471, издадено на 24.07 2014г. от Комисия за Защита на личните данни, Май Маркет АД е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри” с идентификационен номер № 300471.

 21. Приемайки ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ИЗДАВАНЕ НА КЛУБНА КАРТА "Май Маркет" , клиентът се съгласява личните му данни да бъдат съхранявани и обработвани от ”Май Маркет”АД за целите на програмата за лоялност.

КАРИЕРИ МНЕНИЯ КОНТАКТИ
 
Пролет