За да направим нашата уебстраница съвременна и функционална, използваме „бисквитки“ (cookies). РАЗБРАХ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ
Bulgarian English
НАЧАЛО
Bread

My Market
700g
Dobrudzha
My Market
700g
Dobrudzha
Latest news
2021-03-03
ЧЕСТИТ ТРЕТИ МАРТ
read
2021-03-01
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА
read
2016-03-01
Честита Баба Марта!!!
read
 

КАРИЕРА В МАЙ МАРКЕТ


Присъединете се към сплотеният екип от професионалисти в My Market!
Разгледайте актуалните работни места и възможностите за развитие!
НАШИЯТ ЕКИП
Магазини MyMarket се отличават с приятелска и позитивна атмосфера, в която всеки служител може да разгърне потенциала си! Мотото на компанията: „ВСЕКИ ДЕН С МИСЪЛ ЗА ВАС!”е насочено не само към клиентите, но и към служителите, защото ние умеем да ценим лоялните хора  и полагаме грижи за тях и кариерното им израстване! Ние предлагаме сигурни работни места с възможност за израстване в желана от Вас насока. My Market е социално ориентирана фирма с отговорност към служителите и обществото. Работим по различни проекти за заетост с „Агенция по заетостта”, „Бюро по труда” и „Стопанската камара”, стремейки се да осигуряваме повече работни места и възможност за професионално обучение!
ОБУЧЕНИЯ
Май Маркет разработва вътрешна система за обучения и развитие на персонала в професионален и личностен план.Вярваме, че инвестирайки в развитието на нашите служители изграждаме по-добри и професионални екипи в нашите обекти!
КАРИЕРНО РАЗВИТИЕ
Системата на магазини Май Маркет за кариерно израстване е семпла. При овакантяване на позиции за Ръководни кадри, Офис сътрудници или Специалисти първо се обръщаме към нашите служители.Всеки амбициозен служител на фирмата, показващ потенциал и желание за развитие, има предимство пред външните кандидати за работа!
Ако искате да се присъедините към нашият екип, можете да се свържете с отдел Човешки Ресурси или да използвате електронната бланка за директно кандидатстване.

Отдел Човешки Ресурси
Тел: 0879 916 414, e-mail: hr@my-market.bg

ВИЖТЕ АКТУАЛНИТЕ СВОБОДНИ ПОЗИЦИИ ПУБЛИКУВАНИ В САЙТА JOBS.BG
CAREERS REVIEWS CONTACTS
 
Euro2020